Eten & Drinken

Het Business Guesthouse Groningen biedt meer dan studio’s en appartementen alleen: een café voor lunches, borrels en dagschotels, en een restaurant voor een uitgebreider diner met mooie wijnen.
Op een steenworp afstand bevindt zich ook dé hotspot van Groningen voor ‘bier en pizza’ uit de steenoven.

Café De Sigaar

Café De Sigaar

De Sigaar is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur voor koffie op het terras aan de gracht, een lekkere lunch, een biertje aan de stamtafel, of een eerlijke, heerlijke dagschotel.

Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.

Bistro Blanche

Bistro Blanche

Bistro Blanche bevindt zich eveneens aan het Hoge der A. Een restaurant voor een ieder die van puur en eerlijk eten houdt, waar met veel plezier en passie wordt gewerkt. In een gemoedelijke ambiance kunt u genieten van de kookkunsten van onze chef bereid in de open keuken in het souterrain.

Geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 18.00 uur. We raden u aan om tevoren een tafel te reserveren, via de receptie of via de website.

De Uurwerker

De Uurwerker

De Uurwerker is meer dan gewoon een café: het is een hotspot in het Universiteitskwartier van Groningen met een ‘Chesterfieldbar’, de beste pizza’s uit de steenoven, een DJ, en een groot beschut terras.

Reserveren is niet mogelijk, maar met een beetje geduld (en een biertje aan de bar) vindt u altijd plaats. Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur.