Eten & Drinken

Het Business Guesthouse Groningen biedt meer dan studio’s en appartementen alleen: een bakkerij voor uw ontbijt, een café voor lunches, borrels en dagschotels, en een restaurant voor een uitgebreider diner met mooie wijnen.
Op een steenworp afstand twee zusterbedrijven die niet onvermeld mogen blijven. Een prachtige cocktailbar. En dé hotspot van Groningen voor ‘bier en pizza’ uit de steenoven.

Bakkerij Blanche

Bakkerij Blanche

De bakkerij verzorgt dagelijks een heerlijk ontbijt. Op weekdagen van 07.00 tot 10.00 uur, in weekends en op feestdagen van 08.00 tot 11.00 uur.

Na het ontbijt is de Bakkerij geopend voor lunches en koffie.

Café De Sigaar

Café De Sigaar

De Sigaar is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur voor koffie op het terras aan de gracht, een lekkere lunch, een biertje aan de stamtafel, of een eerlijke, heerlijke dagschotel.

Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.

De Pijp Wine & Dine

De Pijp Wine & Dine

Voor een verfijnd diner met mooie wijnen vindt u De Pijp Wine & Dine direct naast ons kantoor. De Pijp is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, vanaf 18.00 uur.

We raden u aan om tevoren een tafel te reserveren via de website.

Bar Cinq

Bar Cinq

Een prachtige cocktailbar op slenterafstand van onze locaties. Dinsdag tot en met zaterdag bent u welkom voor een aperitief, een digestief, of alles daar tussenin.

Geopend:
di en wo vanaf 19.00 tot laat
do t/m za vanaf 16.00 uur tot laat

De Uurwerker

De Uurwerker

De Uurwerker is meer dan gewoon een café: het is een hotspot in het Universiteitskwartier van Groningen met een ‘Chesterfieldbar’, de beste pizza’s uit de steenoven, een DJ, en een groot beschut terras.

Reserveren is niet mogelijk, maar met een beetje geduld (en een biertje aan de bar) vindt u altijd plaats. Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur.